GENOX – profesionalno sredstvo za dezinfekciju površina, hrane, kože -39%

Preporučujem!
-39%

GENOX – profesionalno sredstvo za dezinfekciju površina, hrane, kože -39%

80,00 kn 49,00 kn s PDV-om

Pakiranje: 1000ml

Dezinficira radne površine, kožu, hranu, vodu i zrak.

Ne ostavlja tragove, ne isparava, ne sadrži boje i mirise, nije korozivan.

Opis

Prirodni dezinficijens proizveden u Hrvatskoj za osobnu i profesionalnu higijenu, za čišćenje i dezinficiranje površina, prostora i proizvoda.

Za dezinfekciju površina, opreme, pribora, vozila, objekata, uzgajališta, plastenika i zraka u prisutnosti ljudi i životinja. Za dezinfekciju u industrijskim pogonima, javnim objektima, zdravstvenim ustanovama, ugostiteljstvu, poljoprivredi, uzgoju biljaka, voća i povrća. Za dezinfekciju i obradu svih vrsta voda bez uporabe klora i drugih štetnih kemikalija. Dezinficira vodu i zrak te se koristi i za dezinfekciju hrane po potrebi. Prilagođen je visokim zahtjevima čistoće i higijene. Razara vitalne stanične dijelove mikroorganizama, a zahvaljujući djelovanju aktiviranih iona nema pojave rezistencije. Ne ostavlja tragove, ne isparava, ne sadrži boje i mirise, nije korozivan. Može se primijeniti kao tekućina, maglica ili led.

Dezinficira sve površine, vodu i zrak. Također se koristi kao antiseptik za kožu glave, ruku i tijela.

Kako biste zaštitili svoj urod, plodove i hranu od truljenja i propadanja te produžili svježinu i rok za konzumaciju za nekoliko dana koristite Genox professional – ekološko sredstvo za potpunu dezinfekciju koje trenutno uništava širok spektar mikroorganizama, virusa, bakterija, gljivica i dr. Primjenjuje se po biljkama i ubranim plodovima te za dezinfekciju plastenika, ambalažnih posuda i radnih prostorija. Potpuno je biorazgradiv, neotrovan i nema karencu.

Učinkovita ekološka tehnologija za dezinfekciju i sterilizaciju bez štetnih nusproizvoda.

E kološki, neotrovan i biorazgradiv dezinficijens koji dokazano u malim koncentracijama u kontaktnom vremenu ubija najotpornije mikroorganizme uključujući: bakterije, viruse, gljivice, plijesni, spore i biofilm te alge.

Koristi se bez ispiranja i bez zaštitne opreme, ne ostavlja tragove, te ne zahtijeva ADR prijevoz i rukovanje. Smije doći u kontakt s hranom i površinama koje su u kontaktu s hranom.

Učinkovito djeluje na: Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Legionella sp., Escherichia coli, MRSA, Klebsiella pneumoniae, Bacillus subtilis var niger, Candida albicans, Clostridium difficile i dr.

 

Zemlja proizvodnje: Hrvatska

 

Upit o proizvodu: GENOX - profesionalno sredstvo za dezinfekciju površina, hrane, kože -39%

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Dodaj me na listu obavijesti. Obavijestit ćemo vas kada proizvod stigne na stanje. Ostavite valjanu adresu e-pošte u nastavku.