GENOX – profesionalno sredstvo za dezinfekciju površina, hrane, kože -39%

Preporučujem!
-39%

GENOX – profesionalno sredstvo za dezinfekciju površina, hrane, kože -39%

Pakiranje: 1000ml

Dezinficira radne površine, kožu, hranu, vodu i zrak.

Ne ostavlja tragove, ne isparava, ne sadrži boje i mirise, nije korozivan.

80,00 kn 49,00 kn s PDV-om

Opis

Prirodni dezinficijens proizveden u Hrvatskoj za osobnu i profesionalnu higijenu, za čišćenje i dezinficiranje površina, prostora i proizvoda.

Za dezinfekciju površina, opreme, pribora, vozila, objekata, uzgajališta, plastenika i zraka u prisutnosti ljudi i životinja. Za dezinfekciju u industrijskim pogonima, javnim objektima, zdravstvenim ustanovama, ugostiteljstvu, poljoprivredi, uzgoju biljaka, voća i povrća. Za dezinfekciju i obradu svih vrsta voda bez uporabe klora i drugih štetnih kemikalija. Dezinficira vodu i zrak te se koristi i za dezinfekciju hrane po potrebi. Prilagođen je visokim zahtjevima čistoće i higijene. Razara vitalne stanične dijelove mikroorganizama, a zahvaljujući djelovanju aktiviranih iona nema pojave rezistencije. Ne ostavlja tragove, ne isparava, ne sadrži boje i mirise, nije korozivan. Može se primijeniti kao tekućina, maglica ili led.

Dezinficira sve površine, vodu i zrak. Također se koristi kao antiseptik za kožu glave, ruku i tijela.

Kako biste zaštitili svoj urod, plodove i hranu od truljenja i propadanja te produžili svježinu i rok za konzumaciju za nekoliko dana koristite Genox professional – ekološko sredstvo za potpunu dezinfekciju koje trenutno uništava širok spektar mikroorganizama, virusa, bakterija, gljivica i dr. Primjenjuje se po biljkama i ubranim plodovima te za dezinfekciju plastenika, ambalažnih posuda i radnih prostorija. Potpuno je biorazgradiv, neotrovan i nema karencu.

Učinkovita ekološka tehnologija za dezinfekciju i sterilizaciju bez štetnih nusproizvoda.

E kološki, neotrovan i biorazgradiv dezinficijens koji dokazano u malim koncentracijama u kontaktnom vremenu ubija najotpornije mikroorganizme uključujući: bakterije, viruse, gljivice, plijesni, spore i biofilm te alge.

Koristi se bez ispiranja i bez zaštitne opreme, ne ostavlja tragove, te ne zahtijeva ADR prijevoz i rukovanje. Smije doći u kontakt s hranom i površinama koje su u kontaktu s hranom.

Učinkovito djeluje na: Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Legionella sp., Escherichia coli, MRSA, Klebsiella pneumoniae, Bacillus subtilis var niger, Candida albicans, Clostridium difficile i dr.

 

Zemlja proizvodnje: Hrvatska

 

Upit o proizvodu: GENOX - profesionalno sredstvo za dezinfekciju površina, hrane, kože -39%

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Obavijesti me kad bude dostupno Molimo Vas ostavite email na koji ćemo Vas obavijestiti kada artikl bude ponovno dostupan.
Email Količina Sukladno ZOP/GDPR odredbama; ovaj email koristiti ćemo samo za slanje zatražene obavijesti.