Sajam slastičarstva, pekarstva i konditorstva

Sajam slastičarstva, pekarstva i konditorstva

Na 110.000 kvadratnih metara izložbenog prostora sajma u Riminiju svoja vrata otvaraju 38. SIGEP, vodeći svjetski sajam sladoledarstva, slastičarstva i pekarstva i AB TECH EXPO, 5. međunarodni sajam tehnologije i proizvoda za pekarstvo, slastičarstvo i konditorstvo.

Sajmovi nastavljaju svoju vodeću ulogu u svijetu iz područja sladoleda, slastičarstva, konditorstva i pekarstva. Predstavit će se sirovine, materijali, proizvodi, linije, strojevi, oprema i dodaci, značajni za ovaj sektor. Tematske sekcije, međunarodna natjecanja, demo – prezentacije, tečajevi i radionice, sve to doprinosi jedinstvenom, spektakularnom događaju koji ne smijete propustiti.

PLAN PUTA:

NEDJELJA, 22.01.2017. ZAGREB – PADOVA – RIMINI
Polazak u 6:00 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja u pravcu Rijeke i dolazak na odmorište „Vrata Jadrana“. Kratka pauza. Nastavak puta kroz Sloveniju i sj. Italiju do PADOVE. Po dolasku slijedi kraći razgled grada: Prato della Valle, Bazilika sv. Antuna… Slobodno vrijeme. Nastavak puta prema Riminiju. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

PONEDJELJAK, 23.01.2017. RIMINI (SAJAM)
Doručak. Odlazak na sajam i boravak prema dogovoru s grupom (sajam je otvoren od 9:30 – 18:00). povratak u hotel. Odmor do večere. Večera. Slijedi odlazak u specijaliziranu trgovinu FUGAR koja nudi velik izbor proizvoda za ugostiteljstvo, pekarstvo i slastičarstvo. Povratak u hotel. Noćenje.

UTORAK, 24.01.2017. RIMINI (SAJAM) – SAN MARINO- ZAGREB
Doručak. Odlazak na sajam i boravak na sajmu prema dogovoru. Slijedi odlazak u SAN MARINO. Šetnja i kraći razgled srednjovjekovnih zidina i palača jedne od najmanjih država na svijetu. Slobodno vrijeme za shopping u malim dućanima sa kožnom galanterijom i dr. Povratak prema Hrvatskoj i dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.800 kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
–        Prijevoz autobusom visoke turističke klase
–        2 polupansiona u hotelu 3*/4* u dvokrevetnoj sobi
–        Razglede prema programu
–        Pratitelja tijekom izvedbe programa
–        Osiguranje odgovornosti i jamčevine
–        Troškove organizacije

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: 500 kn

SAJAMSKA ULAZNICA JE BESPLATNA UZ PRETHODNU REGISTRACIJU
e-mail: info@mz-consulting.org

Rezervirajte svoje mjesto: 091/502-2799 ili na mail sve@sveisvasta.hr

Letak

Galerija slika – sajam 2016

Share this post


Dodaj me na listu obavijesti. Obavijestit ćemo vas kada proizvod stigne na stanje. Ostavite valjanu adresu e-pošte u nastavku.