Kontakt i lokacija

 

Trgovina Sve i svašta nalazi se na adresi Gornjostupnička 24b, Stupnik odnosno na staroj (lokalnoj) cesti koja spaja Zagreb sa Karlovcem. Ukoliko nam dolazite u posjet iz pravca Zagreba, nakon što ste prošli rotor u Remetincu uputite se u pravcu juga (prema naplatnim postajama za Karlovac i Rijeku), vozite po av. Dubrovnik do odvajanja za Lučko. Nakon što ste se odvojili za Lučko i ušli u mjesto Lučko, nastavite po glavnoj lokalnoj prometnici prema Karlovcu, od odvajanja sa av. Dubrovnik do nas dijeli Vas svega 15km i naš dućan nalazi se sa desne strane. U slučaju kada nam dolazite iz pravca Karlovca, nakon što ste prošli mjesto Rakov Potok na raskrižju u Kalinovici odvojite se desno (pratite putokaze za Zagreb). Nakon ulaska u mjesto Stupnik nastavite po glavnoj cesti i stići ćete do nas za svega 5km, a dućan će biti sa lijeve strane. Sretan Vam put i dođite nam brzo!

Kako do nas?

Kontaktirajte nas:

+385 1 6588 402


Svakog radnog dana od 8:00-19:30 i subotom od 8:00-14:00 za Vas je naš telefon uvijek na raspolaganju. U slučaju da imate bilo kakav upit van našeg radnog vremena, molimo iskoristite obrazac sa desne strane i pošaljite nam upit, rado odgovaramo na sve upite i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem vremenu. Osim ovog načina možete nam postaviti upit i na našoj službenoj Facebook stranici

 


Ako želite da Vam odgovore na Vaša pitanja pružimo isključivo telefonski, a naše radno vrijeme je završeno, ostavite nam Vaše ime i kontakt telefon u Zatraži poziv obrascu i mi ćemo kontaktirati Vas!

Zatraži poziv:

Vaše ime i prezime (obvezno)

Kontakt telefon (obavezno)

 

Pošalji nam poruku:


 

Vaše ime i prezime (obvezno)

Vaš Email (obvezno)

Sadržaj upita

Molimo prepišite kod sa slike
captcha

Želite se pretplatiti na naš Newsletter?