Kontakt i lokacija

 

Trgovina Sve i svašta nalazi se na adresi Gornjostupnička 24b, Stupnik odnosno na staroj (lokalnoj) cesti koja spaja Zagreb sa Karlovcem. Ukoliko nam dolazite u posjet iz pravca Zagreba, nakon što ste prošli rotor u Remetincu uputite se u pravcu juga (prema naplatnim postajama za Karlovac i Rijeku), vozite po av. Dubrovnik do odvajanja za Lučko. Nakon što ste se odvojili za Lučko i ušli u mjesto Lučko, nastavite po glavnoj lokalnoj prometnici prema Karlovcu, od odvajanja sa av. Dubrovnik do nas dijeli Vas svega 15km i naš dućan nalazi se sa desne strane. U slučaju kada nam dolazite iz pravca Karlovca, nakon što ste prošli mjesto Rakov Potok na raskrižju u Kalinovici odvojite se desno (pratite putokaze za Zagreb). Nakon ulaska u mjesto Stupnik nastavite po glavnoj cesti i stići ćete do nas za svega 5km, a dućan će biti sa lijeve strane. Sretan Vam put i dođite nam brzo!

Kako do nas?

Kontaktirajte nas:

TELEFON: +385 1 6588 402

E-MAIL: sve@sveisvasta.hr

 


Svakog radnog dana od 8:00-19:30 i subotom od 8:00-14:00 za Vas je naš telefon uvijek na raspolaganju. U slučaju da imate bilo kakav upit van našeg radnog vremena, molimo iskoristite obrazac sa desne strane i pošaljite nam upit, rado odgovaramo na sve upite i odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem vremenu. Osim ovog načina možete nam postaviti upit i na našoj službenoj Facebook stranici

 

Pošalji nam poruku:


 

Vaše ime i prezime (obvezno)

Vaš Email (obvezno)

Sadržaj upita

Želite se pretplatiti na naš Newsletter?

Obavijesti me kad bude dostupno Molimo Vas ostavite email na koji ćemo Vas obavijestiti kada artikl bude ponovno dostupan.
Email Količina Sukladno ZOP/GDPR odredbama; ovaj email koristiti ćemo samo za slanje zatražene obavijesti.